They're here! More Muvipix.com Guides by Steve Grisetti!
The Muvipix.com Guides to Premiere & Photoshop Elements 2018
Not quite sure what our site has to offer?
Check out the
Muvipix Video Tour

Help Please Ron - Board Cookies on iPad

Feedback, problems or suggestions related to our entire website.

Help Please Ron - Board Cookies on iPad

Postby Bobby » Wed Jan 12, 2011 6:10 pm

If you remember my configuration, I am using an iPad with the Atomic browser that allows you to spoof the browser ID - I have it set to Firefox.

Doing that, I can see the normal board in all its glory. But I am noticing one problem.

When I click on the View Next Unread button (and I check a number of times), I always get the top of the topic - not the next unread. I verified that I am logged in.

If the "board cookies" are in fact on the server, what is the problem here? Obviously it is something unique to my configuration (of course it works fine on my regular PC) but not sure where to start looking for a solution.

Any ideas Ron?
Bobby (Bob Seidel)
User avatar
Bobby
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 3164
Joined: Tue Feb 20, 2007 10:41 pm
Location: At the beach in NC

Re: Help Please Ron - Board Cookies on iPad

Postby Ron » Thu Jan 13, 2011 8:53 am

Hm, I can't duplicate the issue, although I'm not using an iPad; simply using the style the iPad uses.

Are you talking about the tiny orange button that looks like this Image

...or something else?
Regards,
-Ron

Dell, Win10 Pro, Intel Core i7-6700 CPU @3.4GhHz, 8GB ram. 64-bit
User avatar
Ron
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 3144
Joined: Sat Oct 21, 2006 8:57 am
Location: Maine, USA

Re: Help Please Ron - Board Cookies on iPad

Postby Bobby » Thu Jan 13, 2011 9:08 am

Yes, that one. I am going to do some side-by-side tests with my PC and the iPad and see if I can chart out the differences.+
Bobby (Bob Seidel)
User avatar
Bobby
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 3164
Joined: Tue Feb 20, 2007 10:41 pm
Location: At the beach in NC

Re: Help Please Ron - Board Cookies on iPad

Postby Bobby » Sat Jan 15, 2011 10:09 am

Well, Ron, I am not sure what was happening, but it seems to be working OK now. Atomic did update their software so perhaps that had something to do with it.

Thanks...
Bobby (Bob Seidel)
User avatar
Bobby
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 3164
Joined: Tue Feb 20, 2007 10:41 pm
Location: At the beach in NC


Return to muvipix.com Suggestions 


Similar topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest