They're here! More Muvipix.com Guides by Steve Grisetti!
The Muvipix.com Guides to Premiere & Photoshop Elements 2018
Not quite sure what our site has to offer?
Check out the
Muvipix Video Tour

No narration

A new addition to Muvipix, with support and discussion of Sony's DVD Architect Studio.

No narration

Postby Richardmotsch » Mon Apr 18, 2016 11:01 am

I have really great narration on my DVD in Sony Movie Studio Platinum 13. But when I move it to DVD Architect Studio 5.0 all my audio tracks are great, but I have on narration track. I have made other DVD's and haven't have any problems with my narration.
Richardmotsch
Registered User
Registered User
 
Posts: 39
Joined: Wed Jan 20, 2016 8:27 am

Re: No narration

Postby vkmast » Mon Apr 18, 2016 2:58 pm

Surely you mean that all your other audio is great on the one DVD Architect Studio 5.0 audio track, but you have no narration?
Besides knowing your workflow from MSP to DVD A Studio, a screenshot of your MSP timeline might help.
vkmast
Moderator
Moderator
 
Posts: 194
Joined: Wed Mar 02, 2011 11:09 am
Location: Finland, Europe

Re: No narration

Postby Richardmotsch » Tue Apr 19, 2016 6:11 am

I took care of the problem, it was real easy. I just rebooted my computer and my narration worked great. I have a feeling that rebooting the computer can fix a lot of audio and video problems.
Richardmotsch
Registered User
Registered User
 
Posts: 39
Joined: Wed Jan 20, 2016 8:27 am

Re: No narration

Postby Peru » Tue Apr 19, 2016 8:13 am

Richardmotsch wrote:I took care of the problem, it was real easy. I just rebooted my computer and my narration worked great. I have a feeling that rebooting the computer can fix a lot of audio and video problems.


And other problems as well. It's the first thing that scripted support lines tell you to do.
It didn't help my arthritis, though. :(
User avatar
Peru
Moderator
Moderator
 
Posts: 3085
Joined: Wed Oct 17, 2007 12:34 pm
Location: Peru, NY, USA

Re: No narration

Postby super8guy » Wed May 24, 2017 8:56 pm

Consider me another convert to the reboot camp. I had been working on trying to get DVD Architect to load my .ac3 and mpeg-2 files onto the menu page. At best, only the sound from the first portion of the mpeg-2 would play. I'd click on subsequent markers and only heard the sounds of silence. I go back and re-render, and try again, but still no joy. So I come to muvipix to read your approach....and golly it worked for me!

All my problems should be solved by rebooting, but I know that won't happen, and just glad I can move fwd one small step towards my goal of making a DVD. :exc:
Panasonic AG-AC130A, Sony HDR-SR11 Garmin Virb, and Contour video cameras, MSP v14, i7-3740QM CPU @ 2.7GHz, 16 GB RAM, Win 10 Home Premium 64 bit,
super8guy
Registered User
Registered User
 
Posts: 64
Joined: Sun Jan 08, 2012 10:31 pm
Location: Rhode Island

Re: No narration

Postby Steve Grisetti » Thu May 25, 2017 7:11 am

I think it must be a metaphor for life, super8.

When all else fails, stop and reset.
3.6 ghz i7-7700 running Windows 10 Pro 64-bit with 16 gigs RAM and a 2 terrabyte HD. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 12747
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin


Return to DVD Architect 


Similar topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron