They're here! More Muvipix.com Guides by Steve Grisetti!
The Muvipix.com Guides to Premiere & Photoshop Elements 2019
Not quite sure what our site has to offer?
Check out the
Muvipix Video Tour

Easy-Link USB Video Grabber Audio Issue

Hardware, software, and methods for displaying & distributing your creations.

Easy-Link USB Video Grabber Audio Issue

Postby Parrott65 » Thu Apr 25, 2019 7:25 pm

So, I watched Steve's Youtube videos on how to properly install the Potplayer and the USB Grabber device. I followed it letter by letter and I even selected AAC in the codec. I still can't seem to record audio from my bluray player. I can record the video fine, but the audio doesn't record. Is anyone having this problem and know how to fix it?
Parrott65
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Thu Apr 25, 2019 7:21 pm

Re: Easy-Link USB Video Grabber Audio Issue

Postby Steve Grisetti » Fri Apr 26, 2019 6:51 am

Assuming you're on a Windows machine, what are you operating system's Sound settings? Do you have the device set up at your audio input?
3.6 ghz i7-7700 running Windows 10 Pro 64-bit with 16 gigs RAM and a 2 terrabyte HD. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 13018
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin


Return to Video/Photo/Music Viewing and Sharing 


Similar topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest