They're here! More Muvipix.com Guides by Steve Grisetti!
The Muvipix.com Guides to Premiere & Photoshop Elements 2018
Not quite sure what our site has to offer?
Check out the
Muvipix Video Tour

Successfully running version 8

Specific to Premiere Elements Version 8.

Re: Successfully running version 8

Postby Chuck Engels » Thu Jan 21, 2010 11:00 am

Hi Cathyann, Welcome to Muvipix :meet:
:welc:
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17513
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA

Re: Successfully running version 8

Postby Tony Wade » Wed Feb 24, 2010 6:33 am

I D/L'd the trial version and played with it. For all your initial problems Chuck, and it is a resources hog, I am returning to my trusty PE3, which WORKS GREAT! I just don't need the hassles and learning curve either.:CS:
Intel® Core™i7 Quad Core Processor i7-4790 (3.6GHz) 8MB Cache.
ASUS® H81-Gamer: ATX, LG1150, USB 3.0, SATA 6GBs.
8GB KINGSTON DUAL-DDR3 1600MHz (1 x 8GB).
2GB NVIDIA GEFORCE GTX 950 - 2 x DVI, HDMI, DP
240GB KINGSTON V300 SSD, SATA 6 Gb (450MB/R, 450MB/W)
User avatar
Tony Wade
Senior Contributor
Senior Contributor
 
Posts: 311
Joined: Fri May 30, 2008 6:22 am
Location: St Leonards-on-Sea, East Sussex, UK

Re: Successfully running version 8

Postby Starfungi » Sun Jun 27, 2010 6:22 am

That is if you deactivate the software first before uninstalling. I have had a lot of issues with Adobe as I didn't deactivate PE8 or PS8 before my HDD crashed twice - Tried to reinstall but 30day message came up . After hours online with adobe each time and lots of "discussion' before I could re activate either . They only allowed me one activation and were not very helpfull until I threatened legal action through Depart of Fair Trading. I can only run one copy not two as you suggest because of the two previous failures to deactivate.
Starfungi
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Sun Jun 27, 2010 6:04 am

Re: Successfully running version 8

Postby Steve Grisetti » Sun Jun 27, 2010 8:33 am

Welcome to Muvipix, Star, and thanks for your sage advice.

On the other hand, any time I've had activation issues with the software (okay, it only happened once), Adobe was terrific about turning off the registration at their end so that I could get the full two installations out of it. Sorry you had challenges.
3.6 ghz i7-7700 running Windows 10 Pro 64-bit with 16 gigs RAM and a 2 terrabyte HD. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 12725
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin

Re: Successfully running version 8

Postby Chuck Engels » Sun Jun 27, 2010 8:35 am

I have contacted Adobe for the same reason on two occasions and have had no problems with them allowing the activation on new computers, sorry to hear that wasn't the case for you.
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17513
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA

Re: Successfully running version 8

Postby rschwein » Fri Dec 03, 2010 8:27 pm

"In the Organizer workspace, under the Edit menu =>Preferences, is the Auto Analyzer Options screen. Uncheck the option to Analyze All Media in Catalog automatically."

AAaarrrggg.... There is no Menu bar on my Organizer workspace. In PE8 I select the "Organize" tab; then select the "Organizer" icon. This brings up another screen with "Welcome, Robert" on the title bar with only "Undo", "Redo", "Display" and a little house icon. No "Edit"... etc. At the bottom is a little house that only lets me "Pause" the Auto Analyzer.

Have I installed this incorrectly?

Bob
rschwein
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Fri Dec 03, 2010 6:43 pm

Re: Successfully running version 8

Postby Chuck Engels » Fri Dec 03, 2010 11:37 pm

My only advice Bob is to dump version 8 and replace it with either version 7 or 9 ;)
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17513
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA

Re: Successfully running version 8

Postby George Tyndall » Sat Dec 04, 2010 1:59 am

Chuck Engels wrote:My only advice Bob is to dump version 8 and replace it with either version 7 or 9 ;)


Preferably, 7. (Check Amazon and ebay for new-in-the-box copies and do it soon as, IMO, it's entirely possible a "mint" 7 bundle may become a collector's item that sells for multiple times its initial purchase price.)

:-({|=
HP h8-1360t Win7 Home Premium 64-bit/Intel i7-3770@3.40GHz/8GB RAM/NVIDIA GeForce GTX 1050/LG BH10LS30 Blu-ray RW+SD DVD/CD RW+LightScribe/52" Samsung LCD HDTV (ancient 1080p)/PRE & PSE & ORGANIZER 2018/CS 5.1 & 5.5 (rare use) ::wav::
User avatar
George Tyndall
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 2570
Joined: Thu May 29, 2008 12:50 am
Location: Los Angeles, California

Re: Successfully running version 8

Postby pch006 » Fri Dec 16, 2011 9:07 pm

I use PE8 and have gotten to love it. I have turned off the organizer and analyzer (I hate software to criticize my videos!) and I have set the auto save to 5 minutes. I have tried to get into the habit of saving every time I make a change. Sometimes, I am so enthusiastic about my edits, I forget... then the program laughs at me and crashes! One annoying thing that happens on occasion is someplace in the middle of perfectly good video, the program will produce 3 frames or more of brightly colored pixels. Have not idea what causes it. Other than that, I have just about figured out most of the bells and whistles of this program. I've had a lot of amazing help recently from the moderator at Elements Village.
pch006
Frequent Contributor
Frequent Contributor
 
Posts: 160
Joined: Sun Dec 11, 2011 1:49 pm

Re: Successfully running version 8

Postby Chuck Engels » Sun Dec 18, 2011 7:02 pm

Be sure to tell ATR at the Elements Village that we said hi !!
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17513
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA

Previous

Return to PRE Version 8 


Similar topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests