They're here! More Muvipix.com Guides by Steve Grisetti!
The Muvipix.com Guides to Premiere & Photoshop Elements 2019
Not quite sure what our site has to offer?
Check out the
Muvipix Video Tour

What may I be doing wrong?

Feedback, problems or suggestions related to our entire website.

What may I be doing wrong?

Postby hpharley90 » Mon Sep 06, 2010 2:44 pm

From both browsers IE and Mozilla Firefox I haven't been able to down load anything from the subscribers area.

I tried music "DVD loop". I tried HD children motion backgrounds. With both browsers it starts then stops almost immediately.
Notice the (Unknown time remaining) How can I fix this?
dld wdws.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Thanks
Richard

Dell XPS 400 dual core, 2.8GHz,4GB RAM,XP Pro,ATI Radeon X300, 2-500GB Raid 0 SATA HDD internal, 500GB SATA HDD internal, 600GB SATA HDD internal, 500GB USB HDD external,Canon HV40,Premiere Elements10,PhotoshopCS3
User avatar
hpharley90
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 923
Joined: Tue Feb 20, 2007 11:11 am
Location: Connecticut, USA

Re: What may I be doing wrong?

Postby Steve Grisetti » Mon Sep 06, 2010 3:36 pm

I'm not sure, Harley. I just tried the Children motion background TVHD500.zip on my FireFox 3.6.8 and it loaded right up.

Or you may have caught it at a bad time. Give it another try.
3.6 ghz i7-7700 running Windows 10 Pro 64-bit with 16 gigs RAM and a 2 terrabyte HD. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 12808
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin

Re: What may I be doing wrong?

Postby hpharley90 » Mon Sep 06, 2010 5:30 pm

Steve Grisetti wrote:I'm not sure, Harley. I just tried the Children motion background TVHD500.zip on my FireFox 3.6.8 and it loaded right up.

Or you may have caught it at a bad time. Give it another try.


Nope. Same thing. Nothing happens. :-k
Thanks
Richard

Dell XPS 400 dual core, 2.8GHz,4GB RAM,XP Pro,ATI Radeon X300, 2-500GB Raid 0 SATA HDD internal, 500GB SATA HDD internal, 600GB SATA HDD internal, 500GB USB HDD external,Canon HV40,Premiere Elements10,PhotoshopCS3
User avatar
hpharley90
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 923
Joined: Tue Feb 20, 2007 11:11 am
Location: Connecticut, USA

Re: What may I be doing wrong?

Postby Chuck Engels » Mon Sep 06, 2010 5:31 pm

Some of those HD motion backgrounds are close to 1gb is size.
Be sure to give it enough time ;)
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17538
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA

Re: What may I be doing wrong?

Postby hpharley90 » Mon Sep 06, 2010 5:43 pm

Chuck Engels wrote:Some of those HD motion backgrounds are close to 1gb is size.
Be sure to give it enough time ;)


I get the same response from a :32 second music clip.

I'm downloading a 127 MB file right now as I type. No problems. :-k

I'll try one more time (32 second music clip) and give it a full 5 minutes to see if will down load.
Thanks
Richard

Dell XPS 400 dual core, 2.8GHz,4GB RAM,XP Pro,ATI Radeon X300, 2-500GB Raid 0 SATA HDD internal, 500GB SATA HDD internal, 600GB SATA HDD internal, 500GB USB HDD external,Canon HV40,Premiere Elements10,PhotoshopCS3
User avatar
hpharley90
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 923
Joined: Tue Feb 20, 2007 11:11 am
Location: Connecticut, USA

Re: What may I be doing wrong?

Postby hpharley90 » Mon Sep 06, 2010 5:53 pm

I gave it about 7 minutes. Not a thing happened.
Thanks
Richard

Dell XPS 400 dual core, 2.8GHz,4GB RAM,XP Pro,ATI Radeon X300, 2-500GB Raid 0 SATA HDD internal, 500GB SATA HDD internal, 600GB SATA HDD internal, 500GB USB HDD external,Canon HV40,Premiere Elements10,PhotoshopCS3
User avatar
hpharley90
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 923
Joined: Tue Feb 20, 2007 11:11 am
Location: Connecticut, USA

Re: What may I be doing wrong?

Postby Steve Grisetti » Mon Sep 06, 2010 6:06 pm

Good idea to try more than one browser. Have you tried it with Google Chrome?

The problem isn't likely at our end, if others can download it okay. That particular file is only about 17 meg, so size is not an issue.
3.6 ghz i7-7700 running Windows 10 Pro 64-bit with 16 gigs RAM and a 2 terrabyte HD. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 12808
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin

Re: What may I be doing wrong?

Postby hpharley90 » Mon Sep 06, 2010 6:42 pm

Steve Grisetti wrote:Good idea to try more than one browser

I did . I tried IE.

Steve Grisetti wrote:Have you tried it with Google Chrome?

No. I don't need another browser.

I always was able to download with Mozilla. I haven't down loaded anything in a while. So when I try it it doesn't work.
Thanks
Richard

Dell XPS 400 dual core, 2.8GHz,4GB RAM,XP Pro,ATI Radeon X300, 2-500GB Raid 0 SATA HDD internal, 500GB SATA HDD internal, 600GB SATA HDD internal, 500GB USB HDD external,Canon HV40,Premiere Elements10,PhotoshopCS3
User avatar
hpharley90
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 923
Joined: Tue Feb 20, 2007 11:11 am
Location: Connecticut, USA

Re: What may I be doing wrong?

Postby Chuck Engels » Mon Sep 06, 2010 7:08 pm

what version of FireFox are you on Richard?
Are you using any kind of Download Manager add-on?

I have been able to download as a test and no problems here.
Can you tell me which of the HD Background is TVHD500 and I will try that one also.
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17538
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA

Re: What may I be doing wrong?

Postby John 'twosheds' McDonald » Tue Sep 07, 2010 1:01 am

The motion background is HD Children 04.

I have always had problems downloading in Firefox. Don't know why. Downloads have always worked for me in IE so it hasn't been a significant problem.

I tried downloading that file in Firefox and, as usual, nothing happened. I then tried with IE8 and got the same result as hpharley90 - zilch.

I also tried to download some other HD backgrounds using IE8 - same result.

Strangely each time I changed to try another background my log-in failed and I had to log in again.
i7 6700k, Z170-P mobo, Win7 64 bit, 32Gb RAM, SanDisk 240GB SSD, WD 150GB Raptor, LG BD Burner, Akasa card reader, Samsung Monitor, Sony HVR-A1, Synology DS412+ 8TB NAS, Adobe CS6.
User avatar
John 'twosheds' McDonald
Moderator
Moderator
 
Posts: 3830
Joined: Mon Feb 19, 2007 11:57 am
Location: Carini, Sicily

Re: What may I be doing wrong?

Postby Ron » Tue Sep 07, 2010 4:44 am

The initial common denominator I see here is that you guys are in the UK. I'll check our logs to see if anything's going on with us, but I just downloaded the suspect files without issue. Is anyone else having problems? No complaints via our email system either.

FWIW, I have NEVER had a problem downloading anything using Firefox.

With your logout issue, John, it kind of sounds like a total disconnect ending your browser session. Has this happened before?
Regards,
-Ron

Dell, Win10 Pro, Intel Core i7-6700 CPU @3.4GhHz, 8GB ram. 64-bit
User avatar
Ron
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 3147
Joined: Sat Oct 21, 2006 8:57 am
Location: Maine, USA

Re: What may I be doing wrong?

Postby Paul LS » Tue Sep 07, 2010 7:03 am

No problem here in the UK with IE8.
Paul LS
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 3064
Joined: Sat Feb 10, 2007 11:21 am
Location: Southampton, UK

Re: What may I be doing wrong?

Postby John 'twosheds' McDonald » Tue Sep 07, 2010 10:52 am

Ron wrote:With your logout issue, John, it kind of sounds like a total disconnect ending your browser session. Has this happened before?

Nope. Also re the downloading, because IE always works I just use that instead of FF. Probably some odd setting that I have in FF that is causing me the problem so am OK with the IE workaround.
i7 6700k, Z170-P mobo, Win7 64 bit, 32Gb RAM, SanDisk 240GB SSD, WD 150GB Raptor, LG BD Burner, Akasa card reader, Samsung Monitor, Sony HVR-A1, Synology DS412+ 8TB NAS, Adobe CS6.
User avatar
John 'twosheds' McDonald
Moderator
Moderator
 
Posts: 3830
Joined: Mon Feb 19, 2007 11:57 am
Location: Carini, Sicily

Re: What may I be doing wrong?

Postby Gerlinde » Tue Sep 07, 2010 11:19 am

Hi Harley,

I don't know if this will help you, but I just had a wired problem like that too. I had uploaded videos to Shutterfly and they played fine on my site after upload. But as soon as I shared them to my daughter's share site, they would not play anymore. They started loading, but never finished. I tried also Internet Explorer, with the same result. But when I visited the share site from a different computer, everything worked fine.

It turned out, that one of my add-ons to Firefox was the culprit. I had the Google toolbar add-on installed, after uninstalling the problem went away.

Go to >tools> add-ons and disable each one and see if that helps. There is also an option to run Firefox in safe mode for trouble shooting. You find this option in >Start>All Programs>Mozilla Firefox>Mozilla Firefox (Safe Mode).
A) i7-3930K 3.2GHz (3.8GHz Turbo), 32GB DDR3-1600, SSD 256GB, 2x1TB+2x2TB Seagate Barracuda (72krpm), Geforce GTX 550 Ti (1GB), Win10 Pro 64-bit
B) Sony Vaio i7-3632QM,12gb DDR3-1333MHz, GeForce® GT 640M LE (2GB), 750GB (7200rpm), Win10 Pro64-bit
User avatar
Gerlinde
Moderator
Moderator
 
Posts: 1018
Joined: Fri Jun 22, 2007 3:45 pm
Location: San Diego,CA

Re: What may I be doing wrong?

Postby hpharley90 » Tue Sep 07, 2010 5:24 pm

gpecht wrote:It turned out, that one of my add-ons to Firefox was the culprit.


Good call. I had to install an Adobe Down load manager not too long ago. So I opened my Firefox add on window and disabled the Adobe down load manager and then tried to down load music from muvipix and it worked. :-D

Everyone thanks for your help.
Thanks
Richard

Dell XPS 400 dual core, 2.8GHz,4GB RAM,XP Pro,ATI Radeon X300, 2-500GB Raid 0 SATA HDD internal, 500GB SATA HDD internal, 600GB SATA HDD internal, 500GB USB HDD external,Canon HV40,Premiere Elements10,PhotoshopCS3
User avatar
hpharley90
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 923
Joined: Tue Feb 20, 2007 11:11 am
Location: Connecticut, USA

Next

Return to muvipix.com Suggestions 


Similar topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest