They're here! More Muvipix.com Guides by Steve Grisetti!
The Muvipix.com Guides to Premiere & Photoshop Elements 2018
Not quite sure what our site has to offer?
Check out the
Muvipix Video Tour

Sony Vegas Pro 12 Moving Images Cuts Them Off?

Talk about the Sony Vegas line of products.

Sony Vegas Pro 12 Moving Images Cuts Them Off?

Postby helpwithvegas » Sun Jan 13, 2013 7:09 pm

Hi I'm not and expert with Vegas but I definitely know how to do a lot but whenever I put a picture on and try to move it up or down with pan/crop, part of it cuts off. Here is an example http://gyazo.com/2afb46322dfb575301a3d4c9aef055fd
helpwithvegas
New User
New User
 
Posts: 4
Joined: Sun Jan 13, 2013 7:04 pm

Re: Sony Vegas Pro 12 Moving Images Cuts Them Off?

Postby Steve Grisetti » Sun Jan 13, 2013 8:05 pm

As it says in our book, the dotted line rectangle with the big "F" in the middle represents your video frame.

As you have this box position, part of your graphic is not inside the box and (as it should be) is cut off.
3.4 ghz i7-4770 running Windows 10 64-bit with 12 gigs RAM; three internal 500 gig SATA drives. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 12648
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin

Re: Sony Vegas Pro 12 Moving Images Cuts Them Off?

Postby helpwithvegas » Sun Jan 13, 2013 8:22 pm

I try to drag the box with the F in it and it won't go any further.
helpwithvegas
New User
New User
 
Posts: 4
Joined: Sun Jan 13, 2013 7:04 pm

Re: Sony Vegas Pro 12 Moving Images Cuts Them Off?

Postby Steve Grisetti » Sun Jan 13, 2013 8:27 pm

I don't know why it wouldn't. But you've also got some very strange things going on that I can't make sense of.

What Video Project Settings are you using for your video frame size?

What is your source video? It doesn't seem to be coming from a camcorder.

Also, what is the shape and format of our graphic?
3.4 ghz i7-4770 running Windows 10 64-bit with 12 gigs RAM; three internal 500 gig SATA drives. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 12648
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin

Re: Sony Vegas Pro 12 Moving Images Cuts Them Off?

Postby helpwithvegas » Sun Jan 13, 2013 9:09 pm

I'm not sure what they are but I'll post links on what might be helpful:
Also, it is being recorded from an HD PVR it is a video game.

Full pan/crop:
http://gyazo.com/fe5b8a21069e0e2a00a3409aaf0d2316

As far as the box goes:
http://gyazo.com/b6d97c0fcad9b24f21dea306ce73a485

I need the box to get larger so I can put the small picture at the bottom of the screen but it won't let me drag it any more. If you need more information please tell me where I can find it.
helpwithvegas
New User
New User
 
Posts: 4
Joined: Sun Jan 13, 2013 7:04 pm

Re: Sony Vegas Pro 12 Moving Images Cuts Them Off?

Postby Paul LS » Mon Jan 14, 2013 2:07 am

Right click on the clip in the Pan Crop window and set "Match Output Aspect Ratio" rather than "Source" apect ratio... not at my computer right now so cant be sure of exact wording.
Paul LS
Super Contributor
Super Contributor
 
Posts: 3064
Joined: Sat Feb 10, 2007 11:21 am
Location: Southampton, UK

Re: Sony Vegas Pro 12 Moving Images Cuts Them Off?

Postby Steve Grisetti » Mon Jan 14, 2013 8:20 am

Also, it's not necessary to censor the links to your screen caps on this forum.

In fact, you can embed any screen captures right into your post by using the Full Editor and selecting the option to Attach File.
3.4 ghz i7-4770 running Windows 10 64-bit with 12 gigs RAM; three internal 500 gig SATA drives. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 12648
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin

Re: Sony Vegas Pro 12 Moving Images Cuts Them Off?

Postby helpwithvegas » Mon Jan 14, 2013 5:30 pm

I was censoring because I didn't at first and it said new users can't post links to prevent spam. I don't think it worked because I still can't drag the F box as far as I want. http://gyazo.com/5f24c498fb19200a961104e315efa6b1
helpwithvegas
New User
New User
 
Posts: 4
Joined: Sun Jan 13, 2013 7:04 pm


Return to Vegas 


Similar topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest