They're here! More Muvipix.com Guides by Steve Grisetti!
The Muvipix.com Guides to Premiere & Photoshop Elements 2018
Not quite sure what our site has to offer?
Check out the
Muvipix Video Tour

broken link

A new addition to Muvipix, with support and discussion of Sony's DVD Architect Studio.

broken link

Postby Bubby Grub » Thu Sep 24, 2015 3:31 am

Hi Guys,

I have set up a Menu for the first time in DVD Architect, first of all did all the correct setting etc.
I have imported my project made in Elements no problems at all,
set scene selections markers, basically 3 pages, first one just a title and play all, the other two are the scene selections,
each page links to each other and I have done backgrounds etc to what I wanted, music all a ok, but when I go to preview
each page links, but my scenes do not work "broken links" is what is stated in the program how do I fix it. I thought to go
to the button order and set link but to no avail. I do have Steve's book to 5.0 and am slowly reading through it, but I can't
at this stage see a solution to my problem. Any help appreciated. Sorry for all the questions lately, but I know once I get
over the first hurdle in a new program I seem to manage to figure the rest out myself as I go along. Bubby
When all else fails, Hug your Teddy.
User avatar
Bubby Grub
Premiere Member
Premiere Member
 
Posts: 367
Joined: Fri May 29, 2009 10:23 pm
Location: Queensland Australia

Re: broken link

Postby Steve Grisetti » Thu Sep 24, 2015 7:00 am

When you select one of the scene buttons, what shows as the End Action on the Button Properties panel?

If it shows a broken link, then can you describe how you created each of your chapter/scene markers?
3.4 ghz i7-4770 running Windows 10 64-bit with 12 gigs RAM; three internal 500 gig SATA drives. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 12554
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin

Re: broken link

Postby Bubby Grub » Fri Sep 25, 2015 2:56 am

Hi, success I managed to work out my own problem and have even done a menu, nothing to fancy but
at least it all works. I have a lot to learn but I call this a step forward in the right direction. Your book Steve is great
and now that I understand some of the basics hopefully I can expand on them in the future. Thanks Bubby
When all else fails, Hug your Teddy.
User avatar
Bubby Grub
Premiere Member
Premiere Member
 
Posts: 367
Joined: Fri May 29, 2009 10:23 pm
Location: Queensland Australia

Re: broken link

Postby Steve Grisetti » Fri Sep 25, 2015 7:23 am

Glad you could get it figured out, Bubby!
3.4 ghz i7-4770 running Windows 10 64-bit with 12 gigs RAM; three internal 500 gig SATA drives. Also iMac 2.6 ghz dual-core, 4 gigs of RAM, running OSX El Capitan and Boot Camp Windows 10 64-bit.
User avatar
Steve Grisetti
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 12554
Joined: Sat Feb 17, 2007 5:11 pm
Location: Milwaukee, Wisconsin


Return to DVD Architect 


Similar topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest