They're here! More Muvipix.com Guides by Steve Grisetti!
The Muvipix.com Guides to Premiere & Photoshop Elements 2018
Not quite sure what our site has to offer?
Check out the
Muvipix Video Tour

Adorage

Discussions about the plethora of Plugins, Titlers and any other third party video editor add-ons.

Adorage

Postby Little Nac » Wed Sep 23, 2009 9:40 pm

Hi to All,
I am new to this Forum (1st Post), so please be gentle with me if I am in the wrong place.
I am using Premier Elements 7 and after viewing CEs Tutorial on Prodad, realized that I had Adorage in my collection.
The Adorage I have is Vol. 5 "Diamond Composits", and I am trying to get it to work in PE7, but with no luck. It installs OK, but does not appear in PE7. I even manually have copied the PRM file into Plugins, but still no go.
I am sure it is probably something simple, but I must be missing the point!!
Can anyone please help.
Thank you in advance.
If you are faced with a forced landing at night, switch on the landing lights, if you don't like what you see, switch them back off.
User avatar
Little Nac
Premiere Member
Premiere Member
 
Posts: 237
Joined: Mon Jun 08, 2009 10:56 pm
Location: Bribie Island, Australia

Re: Adorage

Postby Chuck Engels » Wed Sep 23, 2009 10:41 pm

Hi Little Nac, Welcome to Muvipix :meet:

I see that my email suggestion didn't work, sorry about that.
You posted in exactly the right place, but still no need to fear.
No one is ever cruel here, especially to new folks :)

If you placed the PRM file in the plugins/en_us folder and you still don't see the ProDAD category under effects in Premiere Elements then something is definitely not working right. You will have to restart Premiere Elements before you will see the change.

If I get some time I will play around with this later in the week.
In the mean time maybe someone else that has installed ProDAD plugins can give you a hand :TU:
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17311
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA

Re: Adorage

Postby Little Nac » Wed Sep 23, 2009 10:44 pm

Thanks Chuch,
I'm also still working on it, but I don't know what else to do.
No hurry, but thanks once again for the help.
Talk soon.
If you are faced with a forced landing at night, switch on the landing lights, if you don't like what you see, switch them back off.
User avatar
Little Nac
Premiere Member
Premiere Member
 
Posts: 237
Joined: Mon Jun 08, 2009 10:56 pm
Location: Bribie Island, Australia

Re: Adorage

Postby Chuck Engels » Wed Sep 23, 2009 10:47 pm

I just found a couple of other ProDAD plugins PRM files end up in the Plugins/Common folder, you can try putting it there.
Also if you have an AEX file that would go into one of those folder as well.
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17311
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA

Re: Adorage

Postby Little Nac » Wed Sep 23, 2009 10:56 pm

Thanks Chuck,
Will give it go now and let you know.
If you are faced with a forced landing at night, switch on the landing lights, if you don't like what you see, switch them back off.
User avatar
Little Nac
Premiere Member
Premiere Member
 
Posts: 237
Joined: Mon Jun 08, 2009 10:56 pm
Location: Bribie Island, Australia

Re: Adorage

Postby Little Nac » Wed Sep 23, 2009 11:12 pm

Sorry Chuck,
Tried that and still no good.
Virtually now out of tries.
Nothing seems to work.
Maybe it is for PE4 or 3, and won't work in PE7.
Anyway, thanks once again.
By the way, love the Forum.
If you are faced with a forced landing at night, switch on the landing lights, if you don't like what you see, switch them back off.
User avatar
Little Nac
Premiere Member
Premiere Member
 
Posts: 237
Joined: Mon Jun 08, 2009 10:56 pm
Location: Bribie Island, Australia

Re: Adorage

Postby John 'twosheds' McDonald » Thu Sep 24, 2009 2:23 am

I use PrEl v2 and and PPro CS4; the ProDad effects are here:-

Program Files>Adobe>Adobe Premiere Elements 2>Plug-Ins>Common

In Premiere Pro CS4 they are here:-

Program Files>Adobe>Adobe Premiere Pro CS4>Plug-ins>Common

HTH. :-D
i7 6700k, Z170-P mobo, Win7 64 bit, 32Gb RAM, SanDisk 240GB SSD, WD 150GB Raptor, LG BD Burner, 1Gb nVidia GTS250, Akasa card reader, Antec P183 case. Samsung 19" TFT 1280 x 1024, Sony HVR-A1, Synology DS412+ 8GB NAS, Adobe CS6.
User avatar
John 'twosheds' McDonald
Moderator
Moderator
 
Posts: 3768
Joined: Mon Feb 19, 2007 11:57 am
Location: Carini, Sicily

Re: Adorage

Postby Chuck Engels » Thu Sep 24, 2009 8:02 am

I have all of my ProDad plug ins installed in all versions 3 - 7 and Premiere Pro.
They all work fine and are in either of the locations I have listed.

Are you sure you just aren't seeing the ProDAD category in the Effects?
Maybe your ProDad tool is an add on to another tool and won't work without some other part?

Maybe send an email to ProDad and ask them. They are very good at getting back to their customers.
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17311
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA


Return to Plugins & Titlers 


Similar topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest