They're here! More Muvipix.com Guides by Steve Grisetti!
The Muvipix.com Guides to Premiere & Photoshop Elements 2018
Not quite sure what our site has to offer?
Check out the
Muvipix Video Tour

LUCE plugin location

Discussions about the plethora of Plugins, Titlers and any other third party video editor add-ons.

LUCE plugin location

Postby grobie » Sun Oct 30, 2011 7:38 am

I've downloaded the Luce plugin (luce.aex). What folder do I put it in so that it shows up in PRE10?

Thanks.
Gateway DX4831: Core i3-530; 6GB DDR3 RAM; 2 x 1TB internal SATA drives; 1GB ATI Radeon HD4685 graphics.
grobie
New User
New User
 
Posts: 24
Joined: Tue Feb 20, 2007 4:51 pm

Re: LUCE plugin location

Postby Chuck Engels » Sun Oct 30, 2011 8:29 am

Hi Grobie,
Not sure that the plugin will work in version 10 but my guess would be this folder for Windows XP
C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Elements 10\Plug-ins\en_US
1. Thinkpad W530 Laptop, Core i7-3820QM Processor 8M Cache 3.70 GHz, 16 GB DDR3, NVIDIA Quadro K1000M 2GB Memory.

2. Cybertron PC - Liquid Cooled AMD FX6300, 6 cores, 3.50ghz - 32GB DDR3 - MSI GeForce GTX 960 Gaming 4G, 4GB Video Ram, 1024 Cuda Cores.
User avatar
Chuck Engels
Super Moderator
Super Moderator
 
Posts: 17303
Joined: Sun Feb 11, 2007 10:58 pm
Location: Atlanta, GA

Re: LUCE plugin location

Postby Bob » Sun Oct 30, 2011 12:47 pm

Just a link to the original thread about Luce. http://muvipix.com/phpBB3/viewtopic.php?t=476&f=11

The luce plugin is a 32-bit plugin. It will not work in the 64-bit version of Premiere Elements 10.
User avatar
Bob
Moderator
Moderator
 
Posts: 5663
Joined: Wed Feb 21, 2007 4:49 am
Location: Southern California, USA

Re: LUCE plugin location

Postby RJ Johnston » Mon Oct 31, 2011 3:34 am

The LUCE plugin doesn't work in 32-bit Premeire Elements 9, either.
User avatar
RJ Johnston
Premiere Member
Premiere Member
 
Posts: 2947
Joined: Thu Apr 12, 2007 4:33 pm
Location: Northern California, USA

Re: LUCE plugin location

Postby grobie » Mon Oct 31, 2011 7:22 am

Thanks for the responses. Any suggestions for an inexpensive alternative that can create the light ray effects?
Gateway DX4831: Core i3-530; 6GB DDR3 RAM; 2 x 1TB internal SATA drives; 1GB ATI Radeon HD4685 graphics.
grobie
New User
New User
 
Posts: 24
Joined: Tue Feb 20, 2007 4:51 pm

Re: LUCE plugin location

Postby RJ Johnston » Mon Oct 31, 2011 11:51 am

You can get something similar using the effects that come with Premiere Elements.

The project I am in is a 1080i project, so some of the "Center" settings below are based on that project preset.

Duplicate the title and arrange so one title is above the other on an adjacent track.

Add the following effects to the title on the upper track.
1. Alpha Glow
2. Shear Energy
3. Zoom Blur

The settings for Alpha Glow
Glow: 25; Brightness: 76

The settings for Shear Energy
HShear: 100
VShear: 91
Angle: 0
Center: 691.2, 496.8 (or whatever the default settings).
Blend: 50.50

The settings for Zoom Blur
Zoom: 55.39
Blend: 100.00
Center: 720.0, 540.0 (or whatever the default settings)

That's the best I can do in this short time.
User avatar
RJ Johnston
Premiere Member
Premiere Member
 
Posts: 2947
Joined: Thu Apr 12, 2007 4:33 pm
Location: Northern California, USA


Return to Plugins & Titlers 


Similar topics


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron